All photographs are property of Timetravelclassics.nl

 

Welkom and greetings @ Timetravelclassics!

 

Geïnteresseerd in klassieke Amerikaanse auto's? De styling, techniek, of het vleugje nostalgie? Inderdaad, dat is nou wat ik er ook zo bijzonder aan vind. Het rijden in deze "fabulous cars" is een belevenis op zich. Veel mensen draaien zich om en kijken wat er langs komt rijden!

Ik hoop dan ook vaker een prachtige klassieke Amerikaanse oldtimer op deze website aan te kunnen bieden zodat u kunt genieten van kwaliteit en dat wij het rijdend erfgoed in ere houden!

Denkt u er over na om uw oldtimer te verkopen? Ik stel mijn website ter beschikking om uw kwaliteitsklassieker in de verkoop te doen. Bel mij of stuur een mailtje...

Neem ook even een kijkje op de pagina met downloads van oude brochures; veel interessante informatie...neem gerust de tijd!

Interested in American classic cars? Beautiful styling and advanced engineering? Than we have that in common. Check out the pictures!

Take your time reading through the ‘old manuals page’ with lots of nice information.

Check timetravelclassics at facebook for supernice info on classic cars. Please like my page so we can share all of this between us classic car lovers.....

Groet,

Timetravelclassics,

+31-6-10087886

 

 

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleent. Pictures are property of Timetravelclassics.